Låt kommunikationen flöda.

Ta er kommunikation till en ny nivå och nå ut med relevant information till alla medarbetare, vart de än befinner sig. Med BaseDrum får ni snabbt och enkelt er nya digitala kommunikationskanal på plats.

Fördelar med BaseDrum

Snabbt att införa

Eftersom BaseDrum är en nyckelfärdig lösning är det enkelt och smidigt att införa ett nytt intranät i SharePoint och Microsoft 365. Med BaseDrum och vår beprövade process hjälper vi dig att snabbt och smidigt få ert nya intranät på plats. Vi utbildar också dig och dina kollegor så att ni direkt kan börja få nytta av ert nya intranät.

Frigör kraften i Microsoft 365

Med BaseDrum kommer du dra bättre nytta av alla möjligheter och verktyg i Microsoft 365. Du får också adderat värde genom BaseDrum som du drar nytta av sida vid sida med Microsofts standardfunktionalitet. Detta utan att någonsin kompromissa med att följa med i Microsofts utveckling av Microsoft 365.

Alltid uppdaterat

Med BaseDrum håller vi ert intranät kontinuerligt uppdaterat med nya och värdeskapande funktioner. Vi ger också garanti på att vi bibehåller kompatibilitet med nyheter i Microsoft 365. Ni kommer därmed vara trygga i att alltid ha ett modernt och fräscht intranät som utvecklas över tiden.

Kommunicera snabbare.

BaseDrum hjälper dig och dina kollegor att kommunicera digitalt och arbeta mer effektivt. Ta del av information flexibelt, där du är och på det sätt du föredrar. Håll alla medarbetare uppdaterade med hjälp av push-notifikationer i mobilen eller genom TV-skärmar i era lokaler. Stärk företagskulturen, höj medarbetarengagemanget och öka er produktivitet.

Samarbeta bättre.

BaseDrum gör det enklare för dig och dina kollegor att jobba digitalt som ett team. Med BaseDrum får ni bättre samverkan mellan SharePoint och Teams, vilket gör att ni kan ta er digitala arbetsplats till en helt ny nivå. Därmed kan ni dra bättre nytta av redan tagna investeringar i Microsoft 365 och accelerera er produktivitet.

Inget kan stoppa ett team.

Med BaseDrum får ni överblick över er projektportfölj och får bättre möjlighet att prioritera och fatta bättre beslut. Sätt upp projektmallar utifrån er projektmodell, strukturera filer och dokumentmallar och få ordning på era dokumentflöden. Rapportera projektstatus direkt från Teams och håll alla projektmedlemmar och intressenter uppdaterade.

Funktioner i BaseDrum

Boka demo idag =)

Kontakta oss direkt via mail eller telefon. Direkt: 0704-14 36 00 | Mail: info@tahoesolutions.se