Låt kommunikationen flöda med ert intranät

Ta er kommunikation till en ny nivå och nå ut med relevant information till alla medarbetare, vart de än befinner sig. Med BaseDrum får ni snabbt och enkelt er nya digitala kommunikationskanal på plats.

Fördelar med BaseDrum

Snabbt att införa

Eftersom BaseDrum är en nyckelfärdig lösning är det enkelt och smidigt att införa ett nytt intranät i SharePoint och Microsoft 365. Med BaseDrum och vår beprövade process hjälper vi dig att snabbt och smidigt få ert nya intranät på plats. Vi utbildar också dig och dina kollegor så att ni direkt kan börja få nytta av ert nya intranät.

Frigör kraften i Microsoft 365

Med BaseDrum kommer du dra bättre nytta av alla möjligheter och verktyg i Microsoft 365. Du får också adderat värde genom BaseDrum som du drar nytta av sida vid sida med Microsofts standardfunktionalitet. Detta utan att någonsin kompromissa med att följa med i Microsofts utveckling av Microsoft 365.

Alltid uppdaterat

Med BaseDrum håller vi ert intranät kontinuerligt uppdaterat med nya och värdeskapande funktioner. Vi ger också garanti på att vi bibehåller kompatibilitet med nyheter i Microsoft 365. Ni kommer därmed vara trygga i att alltid ha ett modernt och fräscht intranät som utvecklas över tiden.

Nå ut till alla

Nå ut med nyheter och viktig information till ännu fler med BaseDrum. Informera och engagera era medarbetare, oavsett var de befinner sig, med relevant målgruppsanpassad information vid rätt tidpunkt. Håll alla uppdaterade med hjälp av push-notifikationer i mobilen, nyhetsbrev i mailen och digitala informationsskärmar i era lokaler. BaseDrum hjälper er att kommunicera kraftfullare och mer effektivt. Stärk företagskulturen, känn samhörigheten och öka medarbetarengagemanget.

Samarbeta bättre

BaseDrum gör det enklare för dig och dina kollegor att jobba digitalt som ett team. Med BaseDrum får ni bättre samverkan mellan SharePoint och Teams, vilket gör att ni kan ta er digitala arbetsplats till en helt ny nivå. Därmed kan ni dra bättre nytta av redan tagna investeringar i Microsoft 365 och accelerera er produktivitet.

Inget kan stoppa ett team

Med BaseDrum får ni överblick över er projektportfölj och får bättre möjlighet att prioritera och fatta bättre beslut. Sätt upp projektmallar utifrån er projektmodell, strukturera filer och dokumentmallar och få ordning på era dokumentflöden. Rapportera projektstatus direkt från Teams och håll alla projektmedlemmar och intressenter uppdaterade.

Funktioner i BaseDrum

Boka demo idag =)

Kontakta oss direkt via mejl eller telefon. Direkt: 0739-22 30 61 | Mejl: info@tahoesolutions.se