Aktuellt24.03.22

Vi välkomnar Fredrik som vår nya Delivery Success Manager!

Aktuellt | 24.03.22

För två år sen började Fredrik Eriksson som SharePoint och Microsoft 365 Specialist på Tahoe och nu kan vi glatt meddela att han tillträder sin nya roll som Delivery Success Manager för intranät!

Leverans och onboarding av nya kunder

Som Delivery Success Manager på Tahoe är Fredriks huvudsakliga ansvar leverans och onboarding av nya kunder. Han säkerställer att alla kunder får en smidig start och rätt konfiguration av BaseDrum, vår nyckelfärdiga produkt för intranät. Fredrik håller ihop och koordinerar med kund och kollegor både de mjuka och de tekniska delarna av vår leverans. Han håller workshops, utbildar och lotsar dem fram till en lyckad lansering och lämnar sedan över till våra Customer Success och Support team.

Fredrik berättar att arbetets variation gör att han trivs på Tahoe: ”Sen starten på Tahoe har jag varit involverad i flera områden inom företaget. Det har gjort att jag samlat på mig massor med erfarenhet som jag nu tar med mig i rollen som Delivery Success Manager för intranät. Jag drivs av att hjälpa våra kunder dra nytta av sitt intranät!”

Vi är glada över att ha Fredrik hos oss!

Tillbaka