Aktuellt, Success stories11.04.22

En bättre digital arbetsmiljö och säkrare arbete

Aktuellt, Success stories | 11.04.22

Med InSight har Kraftringen ett användarvänligt ledningssystem som gör det enkelt för medarbetare att hålla sig uppdaterade om verksamhetens riktlinjer och policys.

Kraftringen – ”jobbar med energi för framtida generationer”

Kraftringen producerar förnybar och lokalproducerad el med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. De fokuserar på lokala energilösningar för att bidra till en hållbar tillväxt och för att använda naturresurser på ett effektivt sätt. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och man är idag cirka 580 medarbetare. Sedan drygt ett år tillbaka har de haft InSight som sitt ledningssystem.

Ett användarvänligt ledningssystem

Kraftringen var i behov av att skapa ett bättre digitalt verktyg för styrande dokument. Syftet med att enkelt hitta rutiner, regelverk etc är att skapa en bättre digital arbetsmiljö för alla anställda. Kalle Norberg, arkivsamordnare på Kraftringen, berättar att de genomförde en upphandling av ett nytt ledningssystem där valet föll på InSight: ”Systemet uppfyllde de krav vi hade och vi fick bra kontakt med Andreas Levin, produktägare för InSight, så Tahoe kändes verkligen som en bra och trygg partner.”

Ledningssystem för alla medarbetare

Idag upplever Kalle att Kraftringen har ett strukturerat ledningssystem som bidrar till att de kan sprida kunskap till koncernens anställda för en säkrare arbetsplats:

”Med det nya verktyget har användarvänligheten ökat både för administratörer och kollegorna ute i verksamheten. Nu delas samma information enklare än tidigare och vi får ut våra rutiner i verksamheten på ett effektivare sätt. Med ett bra digitalt stöd ökar förutsättningarna att våra styrande dokument delas och efterlevs.”

Kalle Norberg, Arkivsamordnare, Kraftringen

Kalle berättar att Kraftringen genomfört en intern effektmätning av sitt ledningssystem där de kan konstatera att det blivit enklare att hitta rätt information: ”Våra medarbetare upplever att det är lättare att söka efter och hitta rätt dokument med InSight.”

Pålitlig leveransprocess

Enligt Kalle var leveransen för InSight en positiv och smidig process och i dagsläget får de hjälp när det behövs: ”Tahoe stöttade oss med workshop och utbildning för att ro lansering i land. I dagsläget har vi kontakt med Tahoes support när det behövs och vi får alltid tydliga svar på funderingar.”

Vi på Tahoe ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Kraftringen!

Vill du veta mer om hur ni kan dra nytta av ert ledningssystem? Läs mer eller boka en demo idag, så berättar vi gärna om hur ni kan få ett ledningssystem i världsklass!

Tillbaka