Aktuellt11.11.19

BaseDrum i täten för nästa generations intranät-produkter med Office 365

Aktuellt | 11.11.19

Det engelska analysföretaget Clearbox Consulting tar årligen fram en omfattande rapport där de utvärderar samtliga relevanta intranät-produkter för SharePoint och Office 365 på marknaden. BaseDrum från Tahoe Solutions är en av 30 produkter som får en noggrann genomgång och recension.  

Vi kan med glädje konstatera att BaseDrum ligger i täten för nästa generations intranät-produkter som helt baseras på Modern SharePoint. 

BaseDrum får höga betyg inom de kategorier som är viktigast för de flesta företag när det gäller intranät. Till exempel ges fina omdömen runt den smidiga nyhetshanteringen, de effektiva samarbets- och projekthanteringsfunktionerna och produktens genomtänkta och tilltalande användarupplevelse.  

Clearbox sammanfattar produkten så här: 

BaseDrum is an easy-to-use intranet from Tahoe Solutions that gives a pleasant experience building on Modern SharePoint.” 

Det är också tydligt att vår produktstrategi är rätt för alla som vill kunna följa med i Office 365 fortsatta utveckling. BaseDrum adderar värde utan att kompromissa med möjligheten att dra full nytta av de framsteg och innovationer Microsoft kontinuerligt tillför Office 365 och SharePoint. 

Rapporten finns tillgänglig här: https://clearbox.co.uk/sp-intranets 

Vill du veta mer om nästa generations intranät, välkommen att kontakta: 

Jimmy Wickberg
Telefon: +46704143600
E-post: jimmy.wickberg@tahoesolutions.se 

Tillbaka