Aktuellt04.04.22

Vi lanserar InSight Perform 2!

Aktuellt | 04.04.22

Idag kan vi äntligen meddela att nästa generation av vårt nyckelfärdiga ledningssystem, InSight Perform 2, nu är tillgänglig för installation för våra kunder.

Modernare, snabbare och smidigare användarupplevelse

Detta är vår största produktrelease hitintills där vi har tagit det mesta och bästa från vår omtyckta föregångare, InSight Perform 1. Användare och kunder kommer därmed känna igen sig väl i systemet men man kommer också kunna ta del av ett helt nytt fräscht och modernt gränssnitt och flera nya möjligheter att ännu smidigare arbeta med både processkartor och styrande dokument.

Vidare har vi tagit fram förbättrat stöd för mobila användare, förenklad hantering av dokument för att ännu lättare skapa och uppdatera dokument, större frihet i vilket verktyg man använder för att visualisera sina processer m.m. InSight Perform 2 är dessutom från grunden ombyggt på Microsofts senaste gränssnitt för SharePoint det sk. Modern SharePoint vilket ger en ännu modernare, snabbare och smidigare användarupplevelse. 

”Vi är otroligt taggade på att dela med oss av alla nyheter i InSight Perform 2 och att hjälpa våra kunder börja dra nytta av dem”, säger Andreas Levin, produktägare för InSight.

Vill du veta mer om InSight?

Läs mer eller boka in dig på en demo idag:

Boka demo idag =)

Kontakta oss direkt via mail eller telefon. Direkt: 0704-14 36 00 | Mail: info@tahoesolutions.se
Tillbaka