Aktuellt13.10.21

Säg hej till Mattias!

Aktuellt | 13.10.21

Mattias läser andra året Front-end utveckling och kommer att praktisera på Tahoe under hösten. Det finns mycket att lära på Tahoe för en lovande talang och tillsammans med sina kollegor inom utveckling kommer Mattias arbeta med vår nyckelfärdiga lösning InSight. I den här artikeln kan du läsa om vad Mattias gjort innan, om utbildningen och vad han ser fram emot att göra under sin tid på Tahoe. Trevlig läsning!

Hej Mattias! Vad har du sysslat med förut?

Innan utbildningen arbetade jag i olika roller inom säkerhetsbranschen, men efter några år kände jag att jag ville utvecklas och ta mig vidare i karriären. Mitt stora intresse för teknik och datorer förde mig till utbildningen Front-end utvecklare på EC utbildning och nu ser jag en framtid inom den digitala världen.

Berätta lite mer om utbildningen!

För att få kunskap i hur man utvecklar webblösningar från grunden har jag djupdykt ner i JavaScript, HTML och CSS. Jag har genomfört egna projekt inom programmering av applikationsverktyg och e-handelslösningar där jag fått möjlighet att utveckla kunskap om design och användarvänlighet.

Vad ser du fram emot att göra under din praktik?

Genom en tidigare student på utbildningen kom jag i kontakt med Tahoe och nu när jag är på plats ser jag fram emot att arbeta praktiskt och tillämpa mina kunskaper från utbildningen. Tillsammans med mitt team vill jag skapa digitala upplevelser för alla InSight användare!

Vi är glada över att ha Mattias på plats hos oss!

Tillbaka