Aktuellt29.11.21

Axel är vår nya Delivery Success Manager!

Aktuellt | 29.11.21

Vi kan glatt meddela att vi fortsätter förstärka vår organisation ytterligare och välkomnar Axel som vår nya Delivery Success Manager. Här kan du läsa om vad han gjort förut och vad han kommer att arbeta med på Tahoe.

Hej Axel! Vad har du sysslat med innan Tahoe?

Jag har en examen inom projektledning från Malmö Universitet. De senaste åren har jag samlat på mig erfarenhet gällande arbete med ledningssystem, ISO-certifieringar och även inom service och administration. Senast kommer jag från Elgiganten där min roll som Technical Advisor innebar att ge teknisk rådgivning gällande bland annat mjuk och hårdvara till kunder. Från mina tidigare erfarenheter tar jag med mig hur man planerar och leder projekt med ansvar för resultat och uppföljning. Jag arbetar gärna praktiskt i kreativa miljöer med projekt som sträcker sig från idégenerering till slutgiltiga produkter.

Berätta lite mer om dina arbetsuppgifter som Delivery Success Manager på Tahoe!

Jag kommer att arbeta som Delivery Success Manager och ansvara för leverans och onboarding av nya kunder. Det är jag som kommer säkerställa att kunden får en smidig start och rätt konfiguration av InSight, vår nyckelfärdiga produkt för ledningssystem!

Vi är väldigt glada att äntligen ha Axel på plats hos oss!

Vill du också vara en del av att revolutionera hur människor arbetar tillsammans? Spana in våra lediga tjänster!

Tillbaka