Aktuellt, Lediga tjänster05.10.22

Supporttekniker inom Microsoft 365

Aktuellt, Lediga tjänster | 05.10.22

Vill du jobba på Sveriges främsta mjukvarubolag inom Microsoft 365? Har du stor passion och gedigna tekniska kunskaper inom Microsoft 365? Då finns här en unik möjlighet för dig.

Om rollen

Som Supporttekniker inom Microsoft 365 arbetar du med våra nyckelfärdiga produkter tillsammans med kollegor på vårt kontor i Malmö.

Hos oss kommer du bland annat:

  • ge service och support till våra kunder inom Microsoft 365 
  • installera och uppdatera våra produkter
  • stödja övriga team inom Tahoe med Microsoft 365 expertis

Om dig

Vi vill hitta dig som kan påvisa gedigna kunskaper inom Microsoft 365 med framförallt har erfarenhet av SharePoint, Teams och OneDrive.

Du har troligen en eller ett par års erfarenhet av Microsoft 365 inom support eller  administration. Kanske har du arbetat i konsultrollen tidigare men känner att det är dags testa något nytt?

Det är en stor fördel om du har praktisk erfarenhet av att tekniskt införa Microsoft 365, med framförallt SharePoint, Teams och OneDrive, i en organisation. Kan du scripta med Powershell är det mycket meriterande.

Om Tahoe

Tahoe utvecklar och implementerar nyckelfärdiga produkter för moderna och effektivare arbetsplatser.

Vi är ledande i Sverige och våra molnbaserade produkter för intranät och ledningssystem används av ett snabbt ökande antal företag och organisationer i Norden.

På Tahoe kan du se fram emot en positiv, öppen och prestigelös företagskultur där vi hjälps åt att nå våra gemensamma mål. Vi sitter i mycket trevliga lokaler med Malmös skönaste kollegor och bästa havsutsikt.

Ansökan

Välkommen att skicka CV och personligt brev så snart som möjligt till Jimmy Wickberg (VD). Urval sker löpande.
Email: jimmy.wickberg@tahoesolutions.se
Mobil: 0704-14 36 00

Tillbaka