Aktuellt, Success stories14.10.22

Effektiv kommunikation och ett modernt ledningssystem för ROL

Aktuellt, Success stories | 14.10.22

ROL har idag ett intranät som hjälper dem att nå ut till alla medarbetare och ett modernt ledningssystem med möjlighet att personalisera och rollbasera tillgång till processer och styrande dokument.

ROL – ”använder erfarenhet och kompetens för att lösa utmaningar”

ROL är ett globalt företag som erbjuder en rad produkter och tjänster som möjliggör inspirerande, integrerade och hållbara lösningar där vi bor, arbetar, handlar och umgås. I över 30 år har de utvecklat och levererat produkter och lösningar som används i tusentals butiker och kontor runt om i världen. Man är idag runt 1000 anställda i olika länder.

Informera och engagera medarbetare

Stefan Sonéus, Head of Marketing Communication på ROL, är ansvarig för intranätet och berättar att de var i behov av ett nytt intranät för att nå ut med samma information till alla medarbetare, oavsett vilket land de arbetar i. När de fann BaseDrum från Tahoe kändes det som en självklar match: ”Vi valde Tahoe för att de lyssnade in vad vi var i behov av och vad vi ville få ut av vårt intranät. Implementationsprocessen som följde var extremt bra med tydliga och snabba svar på de frågor vi hade. Det var verkligen gemensam success!”

ROL har varit i gång med sitt intranät sen i våras och idag upplever Stefan att det har en positiv inverkan på verksamheten:

”Med BaseDrum når vi ut till alla medarbetare, vilket i sin tur ökar transparensen inom organisationen. Via en intern mätning kan vi konstatera att vårt nya intranät är intuitivt och mobilt.”

Stefan Sonéus, Head of Marketing Communication, ROL.

Användarvänligt ledningssystem

Under våren 2022 uppgraderade ROL från InSight Perform 1.10 till InSight Perform 2. I Perform 2 kan användare ta del av förbättrat stöd för mobila användare och förenklad hantering av dokument för att ännu lättare skapa och uppdatera dokument. Saddia Hidalgo, Head of Sustainability på ROL, har övergripande ansvar för ledningssystemet och berättar att de nu arbetar i ett modernt och smidigt gränssnitt:

”Med funktionen My Management System kan vi personalisera och rollbasera tillgång till processer och dokument som är relevanta för varje person och roll. Med InSight kan vi enkelt samla allt på ett ställe.”

Saddia Hidalgo, Head of Sustainability, ROL.

Stefan och Saddia är eniga om att supporten finns där när det behövs: ”Vi får alltid snabb respons och tillförlitlig hjälp vid eventuella frågetecken. Supporten får 10 poäng!”

Vill du veta mer om hur du kan få ett intranät och ledningssystem i världsklass? Boka in en demo med oss, så berättar vi gärna mer! Vi hörs!

Tillbaka