Aktuellt, Lediga tjänster03.09.21

Delivery Success Manager inom intranät

Aktuellt, Lediga tjänster | 03.09.21

Vi befinner oss i en mycket hög tillväxt och behöver omgående förstärka med en Delivery Success Manager inom intranät.

Om rollen

Som Delivery Success Manager på Tahoe är ditt huvudsakliga ansvar leverans och onboarding av nya kunder.

Du är leveransansvarig och säkerställer att kunden får en smidig start och rätt konfiguration av vår nyckelfärdiga produkt för intranät. Du håller ihop och koordinerar med kund och kollegor både de mjuka och de tekniska delarna av vår leverans.

Du ger kunden råd, håller workshops, utbildar och lotsar dem fram till en lyckad lansering och lämnar sedan över till våra Customer Success och Support team.

Om dig

Vi tror att du är en proffsig, förtroendeingivande rådgivare med en smula projektledarsinne. Du har ett genuint intresse och passion för området internkommunikation, digitalt samarbete och intranät. Vi tror att din kunskap och erfarenhet av att ha praktiskt arbetat inom detta område är avgörande för att lyckas väl.

Rollen innebär ett mycket nära arbete med våra Sälj-, Customer Success, Support-och Produktteam. Det är därmed viktigt att du är en lagspelare samtidigt som det förväntas att du kan arbeta självständigt och under stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Har du redan ett eller ett par års erfarenhet av rollen som internkommunikations- eller intranätsansvarig så är det väldigt intressant men inget måste.

Däremot så är det av stor vikt att du har praktiskt erfarenhet av intranät och gärna även digitalt samarbete och projekthantering.

Det är också ett stort plus om du är van användare av SharePoint och Teams.

Du tycker att det är kul att hålla workshops och utbildningar och har god pedagogisk förmåga. Du uttrycker dig med lätthet både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Om Tahoe

Tahoe erbjuder nyckelfärdiga produkter för en modern och effektiv digital arbetsplats. Vi är branschledande och våra molnbaserade produkter för intranät och ledningssystem används av ett snabbt ökande antal företag och organisationer i Norden.

På Tahoe kan du se fram emot en positiv, öppen och prestigelös företagskultur där vi hjälper varandra att sträva efter och nå gemensamma mål. Vi sitter i fräscha lokaler med Malmös skönaste kollegor och bästa havsutsikt.

Ansökan

Välkommen att skicka CV och personligt brev så snart som möjligt till Jimmy Wickberg (VD). Urval sker löpande.
Email: jimmy.wickberg@tahoesolutions.se
Mobil: 0704-14 36 00

Tillbaka